Interim webredacteur

Op zoek naar een interim webredacteur, eindredacteur of een contentmanager?

Regelmatig werk ik als web-/ eindredacteur of contentmanager op tijdelijke basis bij klanten, zowel op locatie als vanuit mijn eigen werkruimte. Graag kom ik praten over mijn mogelijkheden voor ondersteuning van het web- of marketingteam binnen uw bedrijf.

Ook ben ik inzetbaar als overall communicatieadviseur: voor advies rondom de optimale inzet van de beschikbare online kanalen (web, E-zine, social media, blog, nieuwsbrief) in samenhang met de offline middelen (evenement, drukwerk). Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product, de start van een nieuwe campagne, of het aanjagen van een festiviteit.
Of om tijdelijk bij te springen op de communicatieafdeling, bijvoorbeeld bij invulling van een zwangerschapsverlof of vakantieperiode.

⇒ Neem contact op en we bespreken wat nodig is, wanneer en waar

 

 

 Klanten over mij

Carolien Hulstman-de Wit – external communication manager at IKEA
‘Caroline kwam ons ondersteunen in een periode waarin grote online veranderingen gaande waren: een vernieuwde website, de voorbereidingen voor eCommerce en …
Lees meer

Manoek Los – Teamleader Online Communication, Hogeschool van Amsterdam
‘… Ik heb Caroline leren kennen als een vrolijke en professionele collega. Ze is snel, heeft een scherpe blik voor tekst en beeld en verliest nooit het gezichtspunt van de lezer uit het oog…’
Lees meer